{ INFORMATION_BAR_W } انجمن دستیاری پزشکی و دندانپزشکی پارس مدیک / انجمن آزمونهای دستیاری / رزيدنتي ( DASTYARI FORUM ‎‏) { INFORMATION_BAR_G }

پارس مدیک، گسترده ترین شبکه ارتباطی پزشکان ایران

پارس مدیک، همراه شما از ابتدای دوران دانشجویی تا همیشه...

Image


جهت استفاده از اتاق گفتگو و ارسال پست در مباحث تالار، لطفا عضو شوید. لینک ثبت نام: ucp.php?mode=register
لینک ورود به اتاق گفتگو: topic-t9610.html#p322928

تاریخ : شنبه آبان 3, 93 2:39 pm






همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند


قوانین انجمن


این مکان یک انجمن تخصصی پزشکی میباشد،که در وبسایت ساماندهیوزارت ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره میگردد.قوانین انجمن را مطالعه نمائید.



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 418 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 42  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 4:49 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

آبگوشت (عاشقشم)

=p~ =p~ =p~ =p~
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان=750 گرم
نخود و لوبیای چیتی یا سفید=150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی
پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
سیب زمینی کوچک=5 تا 6 عدد
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=کمی
نمک و فلفل=به اندازه کافی
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت،نخود و لوبیا کاملا پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم. کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی،و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،باید در حدود 3 تا 4 لیوان آب در ظرف مانده باشد.



سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 4:57 pm), Dr. Shadi (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 6:03 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 4:58 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

ســاندويچ رست‌بيف
:ymparty: :ymparty:
مواد لازم:
گوشت گوساله =130 گرم
پياز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنير پيتزا= 80 گرم
نمك، فلفل و ادويه= به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه نان:
آرد=100 گرم
تخم‌مرغ=يك عدد
شكر=نصف قاشق مرباخوري
نمك=نصف قاشق چايخوري
كره=30 گرم
مواد لازم براي سس :
گوجه‌فرنگي=سه عدد
نمك، فلفل و ادويه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روي گوشت گوساله ادويه بريزيد و بگذاريد بپزد. سپس گوشت‌ها را قطعه‌قطعه كنيد. نان‌هاي آماده شده را با مقداري سس گوجه‌فرنگي و پنير بپوشانيد. سپس گوشت‌ها را روي آن قرار داده و بر روي آن پنير، پياز و قارچ بريزيد. ساندويچ‌هاي آماده شده را در فر با دماي 360 درجه فارنهايت به مدت 7 تا 10 دقيقه قرار دهيد.
طرز تهيه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط كنيد. خمير به دست آمده را داخل قالب مستطيلي شكل بريزيد و داخل فر قرار دهيد. درجه فر را بر روي 260 تا 280 درجه فارنهايت بگذاريد و به مدت 12 دقيقه خمير را درون فر بپزيد.
طرز تهيه سس:
ابتدا گوجه‌فرنگي‌ها را رنده كنيد. سپس آنها را درون قابلمه ريخته و بر روي اجاق با حرارت كم قرار دهيد و آرام هم بزنيد. نمك، فلفل و ادويه را به آن اصافه كنيد.



سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 5:01 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 6:04 pm 
آفلاین
سرپرست ارشد
عضو افتخاری چهار ستاره
عضو افتخاری چهار ستاره
دارنده مدال برنز
دارنده مدال برنز
آواتار کاربر
سرپرست ارشد
تاریخ عضویت: پنج شنبه اسفند 5, 89 1:12 pm
پست: 2212
محل اقامت: همین نزدیکی؛ جایی در اسکاندیناوی!
سپاسگزاری کرده اید: 14724 مرتبه
سپاسگزاری شده:
15199 مرتبه در 2349 پست
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: هیچکدام

N.B.68 نوشته است:
ســاندويچ رست‌بيف
:ymparty: :ymparty:
مواد لازم:
گوشت گوساله =130 گرم
پياز= 10 گرم
قارچ= 20 گرم
پنير پيتزا= 80 گرم
نمك، فلفل و ادويه= به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه نان:
آرد=100 گرم
تخم‌مرغ=يك عدد
شكر=نصف قاشق مرباخوري
نمك=نصف قاشق چايخوري
كره=30 گرم
مواد لازم براي سس :
گوجه‌فرنگي=سه عدد
نمك، فلفل و ادويه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بر روي گوشت گوساله ادويه بريزيد و بگذاريد بپزد. سپس گوشت‌ها را قطعه‌قطعه كنيد. نان‌هاي آماده شده را با مقداري سس گوجه‌فرنگي و پنير بپوشانيد. سپس گوشت‌ها را روي آن قرار داده و بر روي آن پنير، پياز و قارچ بريزيد. ساندويچ‌هاي آماده شده را در فر با دماي 360 درجه فارنهايت به مدت 7 تا 10 دقيقه قرار دهيد.
طرز تهيه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط كنيد. خمير به دست آمده را داخل قالب مستطيلي شكل بريزيد و داخل فر قرار دهيد. درجه فر را بر روي 260 تا 280 درجه فارنهايت بگذاريد و به مدت 12 دقيقه خمير را درون فر بپزيد.
طرز تهيه سس:
ابتدا گوجه‌فرنگي‌ها را رنده كنيد. سپس آنها را درون قابلمه ريخته و بر روي اجاق با حرارت كم قرار دهيد و آرام هم بزنيد. نمك، فلفل و ادويه را به آن اصافه كنيد.



واي! اين غذا خيلي خوشمزست!‌ =p~ =p~ يك ساندويچي نزديك خونه ماست رست بيف خيلي خيلي خوشمزه اي داره! :D بفرماييد در خدمت باشيم!
:D :D


_________________
هرکه منظور خود از غیرخدا می طلبد ......... چون گداییست که حاجت زگدا می طلبد


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Dr. Shadi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
Naffas (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 6:47 pm), romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:09 pm), dr_niceboy89 (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:11 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 6:53 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

کباب ترکی خانگی
=p~ =p~
مواد لازم:
(براي 4 نفر)
مغز ران گوساله= 500 گرم
روغن مايع= 5 قاشق غذاخوري
پودر سير= 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم
پياز رنده شده= 1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده= 2 عدد
آويشن= 1 قاشق مربا خوري
سير= 2-3 حبه
آلومينيوم و يا كاغذ روغني= 1 تكه
نان= چند تكه
گوجه فرنگي= 3-4 عدد
پياز= 2 عدد
فلفل كبابي =3-4 عدد
طرز تهیه:
گوشت را به تكه هاي نازك به اندازه كف دست ببريد . مواد سس را آماده كنيد و گوشت را داخل اين سس بگذاريد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند . گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تكه در پايين بعد روي آن همه تكه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محكم بپوشانيد . آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آن كه از فريزر در آورديد قبل از اين كه يخش باز شود برشهاي خيلي نازك بزنيد . در يك ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ كنيد . پودر سير ، نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . لاي نان را با گوشت ، پياز خلال شده ، برشهاي گوجه و فلفل پر كنيد ( سس گوشت را با پياز رنده شده - گوجه فرنگي رنده شده - روغن مايع - آويشن - سير له شده - نمك و فلفل تهيه كنيد ).


_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:11 pm), hani (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:15 pm), Dr. Shadi (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 9:57 pm), dr bahar (سه شنبه اردیبهشت 27, 90 9:03 am), skin (سه شنبه اردیبهشت 27, 90 10:09 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:19 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:13 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:14 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: دوشنبه اسفند 16, 89 12:39 pm
پست: 2681
سپاسگزاری کرده اید: 17465 مرتبه
سپاسگزاری شده:
14161 مرتبه در 2933 پست
مقطع تحصیلی: دستیار تخصصی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: زنان‌ و زايمان‌

رحم کنین............... :-s
رحم کنین............ :(( :((
من گشنمه.......... ~X(
بی رحما............. :((
سنگدلا............... :ymtongue:
انقد غذاهای خوشمزه نذارین............. :ymsigh:



_________________

در حسرت يك نعره مستانه بمرديم
ويران شود اين شهر كه ميخانه ندارد






تصویر


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم romina به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
Naffas (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 7:54 pm), dr_niceboy89 (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 10:27 pm), Sardar1 (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 9:53 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:19 pm), baran. (شنبه خرداد 7, 90 10:10 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:13 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 8:13 pm 
آفلاین
کاربر کوشا
آواتار کاربر
کاربر کوشا
تاریخ عضویت: سه شنبه تیر 28, 89 2:10 am
پست: 420
سپاسگزاری کرده اید: 1445 مرتبه
سپاسگزاری شده:
1742 مرتبه در 435 پست
مقطع تحصیلی: دستیار تخصصی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: كودكان‌

[quote="N.B.68"]کباب ترکی خانگی
=p~ =p~
مواد لازم:
(براي 4 نفر)
مغز ران گوساله= 500 گرم
روغن مايع= 5 قاشق غذاخوري
پودر سير= 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم
پياز رنده شده= 1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده= 2 عدد
آويشن= 1 قاشق مربا خوري
سير= 2-3 حبه
آلومينيوم و يا كاغذ روغني= 1 تكه
نان= چند تكه
گوجه فرنگي= 3-4 عدد
پياز= 2 عدد
فلفل كبابي =3-4 عدد
طرز تهیه:
گوشت را به تكه هاي نازك به اندازه كف دست ببريد . مواد سس را آماده كنيد و گوشت را داخل اين سس بگذاريد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند . گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تكه در پايين بعد روي آن همه تكه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محكم بپوشانيد . آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آن كه از فريزر در آورديد قبل از اين كه يخش باز شود برشهاي خيلي نازك بزنيد . در يك ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ كنيد . پودر سير ، نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . لاي نان را با گوشت ، پياز خلال شده ، برشهاي گوجه و فلفل پر كنيد ( سس گوشت را با پياز رنده شده - گوجه فرنگي رنده شده - روغن مايع - آويشن - سير له شده - نمك و فلفل تهيه كنيد ).[/quote]
شاید بایستی اینو تو تاپیک اعترافات مینوشتم...اعتراف میکنم که عاشق کباب ترکیم...همین که بوش میخوره زیر دماغم ...... =p~ =p~ =p~


_________________
تصویر


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم meri_77 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 8:14 pm), Naffas (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 8:53 pm), dr_niceboy89 (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 10:28 pm), dr.farda (پنج شنبه اردیبهشت 28, 90 12:05 am), Sardar1 (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 9:54 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:20 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:13 pm)
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 26, 90 8:18 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

romina نوشته است:
رحم کنین............... :-s
رحم کنین............ :(( :((
من گشنمه.......... ~X(
بی رحما............. :((
سنگدلا............... :ymtongue:
انقد غذاهای خوشمزه نذارین............. :ymsigh:

الهی،چشم دیگه نمینویسم تا تو یه چیز بخوری سیر شی. =:)


_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 8:40 pm), Dr. Shadi (دوشنبه اردیبهشت 26, 90 9:57 pm), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:20 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:13 pm)
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 27, 90 6:38 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

ساندویچ دبل برگر

:ymparty: :ymparty:
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ‌كرده= 120 گرم
پياز چرخ‌شده (بدون آب)= يك عدد
فلفل سياه و نمك= به ميزان لازم
آرد سوخاري= يك قاشق چايخوري
گوجه‌فرنگي= يك عدد
خيارشور= يك عدد
قارچ آب‌پز =دو عدد
ريحان= براي تزئين
نان همبرگر= 1/5 عدد
روغن =به ميزان لازم
طرز تهیه:
گوشت گوساله چرخ‌شده، پياز چرخ‌شده، فلفل سياه، نمك و آردسوخاري را با هم مخلوط كرده و خوب ورز مي‌دهيم، پس از آن كه مواد كاملا با هم مخلوط و حالت خميري به خود گرفت، تكه‌هايي از آن را برداشته و با كف دست صاف و در تابه سرخ مي‌كنيم.
نان همبرگر را از وسط نصف كرده و همبرگر را بين آنها مي‌گذاريم، دوباره يك عدد همبرگر را روي آن قرار داده در پايان نيمه ديگر نان را روي همبرگر قرار مي‌دهيم آن‌گاه گوجه‌فرنگي، خيارشور، قارچ و ريحان را در لابه‌لاي ساندويچ و بر روي همبرگر قرار مي‌دهيم.
نوش جان =p~ =p~ =p~


_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (سه شنبه اردیبهشت 27, 90 7:45 pm), dr_mahsa (سه شنبه اردیبهشت 27, 90 8:38 pm), dr_niceboy89 (چهارشنبه اردیبهشت 27, 90 12:43 am), dr.farda (پنج شنبه اردیبهشت 28, 90 12:04 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:20 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:14 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:07 pm)
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 28, 90 9:50 pm 
آفلاین
مدیر ناظر
دارنده مدال طلایی
دارنده مدال طلایی
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: پنج شنبه اردیبهشت 1, 90 10:08 pm
پست: 2137
سپاسگزاری کرده اید: 16917 مرتبه
سپاسگزاری شده:
13142 مرتبه در 2291 پست
مقطع تحصیلی: دانشجوی پزشکی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: روانپزشكي‌

بستنی گردویی
=p~ =p~ =p~

مواد لازم:
شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم
طرز تهيه:
شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.
خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.


_________________
با هرچه عشق
نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود
راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست
که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو
می توان گشود


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم Naffas به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
romina (چهارشنبه اردیبهشت 28, 90 11:05 pm), dr.farda (پنج شنبه اردیبهشت 28, 90 12:04 am), dr_mahsa (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 11:37 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:20 pm), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:14 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:08 pm)
پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 9:41 am 
آفلاین
مدیر ناظر
آواتار کاربر
مدیر ناظر
تاریخ عضویت: دوشنبه اسفند 16, 89 12:39 pm
پست: 2681
سپاسگزاری کرده اید: 17465 مرتبه
سپاسگزاری شده:
14161 مرتبه در 2933 پست
مقطع تحصیلی: دستیار تخصصی
سال ورودی مقطع دکتری عمومی: 0
رشته تحصیلی یا مورد علاقه: زنان‌ و زايمان‌

تصویر


طرزتهیه شیرینی میکادو


مواد لازم:
شکلات=200 گرم
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
شیر=4 قاشق سوپخوری
کره=150 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
پودر شکر=3/1 پیمانه پر
پودر بادام=1 پیمانه
پودر بسکویت=1 پیمانه پر
نان میکادو=4 ورق


طرز تهیه:
1. شکلات، کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود. بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
2. کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدست و روشن شود. آنگاه مخلوط مخلوط شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید و پس از مخلوط شدن،پودر بادام و پودر بسکویت را اضافه و مخلوط کنید.
3. کمی از مواد بدست آمده را روی نان میکادو بمالید و یک نان دیگر روی ان بگذارید و این کار را تکرار کنید و با دست روی نانها را کمی فشار دهید و در یخچال قرار دهید.
4. بعد از حدود یک ساعت، میکادو را برش بزنید.


_________________

در حسرت يك نعره مستانه بمرديم
ويران شود اين شهر كه ميخانه ندارد






تصویر


بالا
 پروفایل  
کاربران زیر از کاربر محترم romina به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند
Sardar1 (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 9:55 am), DrMohseniAhangar (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 1:21 pm), Naffas (پنج شنبه اردیبهشت 29, 90 6:02 pm), rezvansss (جمعه اردیبهشت 29, 90 12:29 am), dr_niceboy89 (جمعه اردیبهشت 29, 90 12:43 am), setayesh (جمعه مرداد 14, 90 12:14 pm), roshanak (پنج شنبه اسفند 15, 92 6:08 pm)
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 418 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 42  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  

قدرت گرفته از: phpBB & phpbbpersian
پشتیبانی توسط: mshb.iR


وبسایتهای مرتبط


وبدا

سامانه اطلاع رسانی پزشکان

پارس مدیک

سنجش پزشکی

وزارت بهداشت

آزمونهای انلاین پارس مدیک

مسابقه پیام کوتاه پارس مدیک

سازمان نظام پزشکی

پرسش های فنی کاربران

مسایل مربوط به طراحی انجمن

مسایل امنیتی و راه حل ها

* * *

تماس با ما

پیام کوتاه: ٣٠٠٠٦١٥٣٠٠
رایانامه: info@parsmedic.com